28/11/2011

Mieluisin - Favourite


Tässä toinen messuilla valmistunut sivu. Tässä aiheena puolestaan mieluiset kirjat ja A. 

Jotenkin kuva toi mieleen retroilun, niin sillä idealla lähdettiin liikkeelle. Ennen messuja kaivelin satunnaisia papereita mukaan sekä nappasin minigrip-pussin, jossa on isot skräppipaperipalaset. Mallailin yhtä ja toista, mutta tuo sinapinkeltainen ja vihreä (retro)kukka muotoutuivat heti kivaksi yhdistelmäksi. Ison kukkasen leikkasin irti paperista ja sitten napsuttelin sen kaveriksi vinon pinon pikkukukkia. Retrokukkaleikkuri lainasta kiitokset Merkulle

Liimattuani kukkapaljouden paikoilleen, keksin, että siihen oli saatava pieniä puuhelmiä. No, ei muuta kuin jalat alle ja ostamaan. Onneksi ihan läheltä löytyi pienissä pusseissa noita pikkuhelmiä ja sain visioni täytettyä. Kotona lisäsin kukkien joukkoon vielä pitkiä pistoja sinne tänne. Otsikon piti ihan pakosti olla oranssi, tuon "Puolukkavarvas"-kirjan mukaan.


A page made in the fair. The title is "favourite" and the page is about A's favourite book.

I thought the photo had retro feeling, so I chose papers to go with it. I made a buch of flowers and then decorated the page with wooden beads and some stitching.

6 comments:

 1. Ihana sivu! Nätti värimaailma. MUTTA mistä noi kirjaimet on? Mä nimittäin _tartten_ tollaasia monta paketillista! :P

  ReplyDelete
 2. Mahtissivu! Kukkarykelmä on kaunis ja oon kans kuolannut noita kirjaimia ;)

  ReplyDelete
 3. Marika: Mä olen ostanut noi askartelukirpparilta. American Craftsin Thickersejä ne on, mä luulisin, että Chit Chat -merkkisiä.

  Pammu: Kiitokset! :D

  Mini: Kiitos :)

  ReplyDelete
 4. Ihana kukkakasa, oi että!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...